09 Mart 2009

Sessiz Bir Adamdı

Kadrosuna baktığınız zaman göz dolduran bir film “He was a quiet man”. Yönetmen koltuğunda ise Cappello.

Başrolünde Christian Slater, John Gulager ve Elisha Cuthbert oynuyor. Bu dolu kadroya iş yerinde ve çevresinde kimseyle konuşmayan Bob’un bir gün işyerini kan gölüne çeviren kendini kaybetmiş arkadaşını vurarak kahraman olmasını ve bunun sonuçlarını anlattığını duyunca izlememk olmaz dedim. Filmi 2008 mayıs gibi izledim. Bakmayın vizyona yeni giriyor. Bu güzel kadro ve hikayeye yüzyılın en büyük yönetmenlerinden biri olan Coppola. İşte bu kombinasyonla oturunca yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam size.

Ne kötü bir film, ne kötü senarya ne kötü görsel efekt koyma çabası.

Filmde anlatılmak istenen tam olarak şu gibi : hayatını hayallerle süsler, yaptıklarınla pislersin. çok kurcalamamak lazım, olduğu gibi iyidir.

Ben yönetmenin de çok kurcalamaması gerekirdi diye düşünüyorum. işin garip tarafı okuduklarım filmin beğenildiğine işaret. Hem bu hem de kötü film yüzünden afişteki kurşunlardan birini beynime istiyorum.

Bir sebebi daha var o kurşunu istememin. Evet filmi Coppola filmi sanarak izledim ki etrafımda bu gaflete düşen tek kişi ben değilim. Aynı şaşkolozluğu yapanlar var. Evet arkadaşlarım da bana benziyor. Cappello nedir ya? Bu kadar kolpa olur.

3 yorum:

uykusuz 11 Mart 2009 15:25  
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Porco Rosso 12 Mart 2009 13:34  

işte ben bu oyları verenlerin de benim gibi yönetmeni şaşrırıp onun adına oy verdiğini düşünüyorum. umarım öyledir.
yoksa güzel bir kız var diyeyse bu oylar daha vahim. çünkü film kesinlikle iyi değil.

Porco Rosso 13 Nisan 2009 23:11  

sessiz kalmak istemiyorum.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP